“Подари Коледен подарък на дете от Северозапада”

Благотворителна организация, посветена на това да направи положителна промяна в живота на нуждаещите се. От създаването си през 2014 г. работим неуморно, за да осигурим подкрепа на лица и семейства, изправени пред трудни обстоятелства. Чрез нашите различни проекти и инициативи сме повлияли на живота на над 1000 души в Северозападна България и сме решени да продължим нашата мисия.

Нашата организация се управлява от екип от доброволци, които даряват своето време и умения, за да подкрепят каузата. Заедно организирахме различни благотворителни кампании и направихме сътрудничество с различни регионални компании, за да подпомогнем възможно най-много хора.

В “Прави добро! Бъди Добър!”, ние вярваме, че всеки има силата да окаже положително влияние върху света, независимо колко голям или малък. Ще сме изключително радостни да се присъедините към каузата, като част от нашият доброволченски екип или чрез дарение.

Всяко дете мечтае да открие нещо под елхата от Дядо Коледа.

Ще бъдеш ли неговия таен Дядо Коледа?

Всеки от нас свързва Коледа с домашен уют и топлина, купища подаръци и пълни трапезни с най близките ни хора. За голяма част от децата в България обаче тази картина е напълно непозната и чужда. За стотици деца, в страната Коледната магия не съществува. Принудени да се борят за ежедневните си нужди родителите често пъти изпитват затруднения  и не успяват да подарят на децата си така чаканата Коледна вечер.860. Толкова са послушните деца, които Дядо Коледа е включил в списъка си тази година. Дали ще има възможност да посети всички, зависи от теб и твоето голямо сърце. Защото Коледа е за всички деца!

Къде ще се проведе инициативата? – Инициативата ще се проведе в Северозападна България

Кои деца са включени в списъка? – В списъка са включени деца от социално бедни семейства, деца с един родител, деца от различни социални услуги, деца с увреждания.

Срок на инициативата – от 20.10 до 20.12

  • момчета: колички, настолни игри, пъзели, пистолети, конструктори, слушалки.
  • момичета: кукли, настолни игри, пъзели, комплекти за изработка на гривни, слушалки
  • за по-големите деца-козметични комплекти

Дари средства онлайн
При направено дарение през някоя от посочените услуги биват отдържани 2-3% от сумата на дарението.
Дари чрез банков превод

Моля свържете се с нас на посочените контакти по-долу, за да запазим час, когато да вземем даренията.

Дари чрез Еконт

За информация, какво точно приемаме като дарения на тази инициатива, моля проверете “Какво мога да даря за тази инициатива?”

Дари чрез лично
предаване

Моля свържете се с нас на посочените контакти по-долу, за да запазим час, когато да вземем даренията.

Имаш нужда от помощ?

Екипът ни е тук, за да отговори на всички твои въпроси.

Разгледай другите ни инициативи

Стани част от промяната, към която се стремим!

Искаш ли да помагаш в свободното си време? Искаш ли да си част от “Прави добро! Бъди добър!”? Попълни данните и някой от екипа ще се свърже с теб скоро.

Грижим се за сигурността на твоите предоставени данни. Няма да ги използваме за друго освен контакт с теб. Повече можеш да научиш в нашата полтика за поверителност и условия на ползване.