Подари Великденска трапеза на баба и дядо от Северозапада

Благотворителна организация, посветена на това да направи положителна промяна в живота на нуждаещите се. От създаването си през 2014 г. работим неуморно, за да осигурим подкрепа на лица и семейства, изправени пред трудни обстоятелства. Чрез нашите различни проекти и инициативи сме повлияли на живота на над 1000 души в Северозападна България и сме решени да продължим нашата мисия.

Нашата организация се управлява от екип от доброволци, които даряват своето време и умения, за да подкрепят каузата. Заедно организирахме различни благотворителни кампании и направихме сътрудничество с различни регионални компании, за да подпомогнем възможно най-много хора.

В “Прави добро! Бъди Добър!”, ние вярваме, че всеки има силата да окаже положително влияние върху света, независимо колко голям или малък. Ще сме изключително радостни да се присъедините към каузата, като част от нашият доброволченски екип или чрез дарение.

Скъпи приятели, време е за нашата поредна Великденска инициатива.
И тази година сме си поставили за цел да зарадваме с хранителен пакет самотни възрастни хора от Северозапада.
В списъка ни тази година попадат 560 души от 11 населени места.
С нашата инициатива целим да зарадваме възрастните хора като им подарим празничен хранителен пакет от първа необходимост. Да им подарим минутка внимание и отдадем заслужено уважение.
Какво може да дарите за тази инициатива?
козунак
олио
оцет
захар
сол
брашно
ориз
леща
боб
грах
макарони
кускус
грис
нишесте
всякакъв вид сладки изделия
всякакъв вид консерви ( полуготови ястия )
вакуумирани млечни продукти ( кашкавал, сирене)
всякакъв вид вакуумирани колбаси

Тази инициатива е приключила

Дари за друга наша инициатива
При направено дарение през някоя от посочените услуги биват отдържани 2-3% от сумата на дарението.
Имаш нужда от помощ?

Екипът ни е тук, за да отговори на всички твои въпроси.

Разгледай другите ни инициативи

Стани част от промяната, към която се стремим!

Искаш ли да помагаш в свободното си време? Искаш ли да си част от “Прави добро! Бъди добър!”? Попълни данните и някой от екипа ще се свърже с теб скоро.

Грижим се за сигурността на твоите предоставени данни. Няма да ги използваме за друго освен контакт с теб. Повече можеш да научиш в нашата полтика за поверителност и условия на ползване.